Dansk   |   English

BYGNING + BEBYGGELSE

Enhver ny bebyggelse og ethvert nyt byggeri er en del af en større urban kontekst. Det er netop her, vi hos JUUL | FROST Arkitekters tager vores afsæt, når vi planlægger og designer en ny bygning. Via en helhedsorienteret metode sikres, at by, rum, livsformninger og kroppens sanseapparater sætter sine aftryk i den måde, vi tænker vores bygninger i forhold til aflæselighed og offentlighedsgrader. Det gælder i relationen mellem bygning og kontekst, men også internt i bygningen mellem programmets forskellige dele. Vi oplever, at denne helhedsorienterede metode skaber merværdi for både byggeri og kontekst.

Vi optimerer løbende på det industrialiserede byggeri og har gennem mange års forskning udviklet et solidt byggekoncept ”S-M-L”, hvor målet er at sikre boliger, hvor man på et begrænset antal kvadratmeter sikrer en god bo-kvalitet. Ved at gennemtænke alle byggeriets processer i et samlet koncept, kan rumlige kvaliteter, lys, konstruktion og pris optimeres til projekter af høj arkitektonisk kvalitet.

JFA har udviklet en lang række store selvstændige projekter fra de indledende skitser og frem til detailprojektering og byggetilsyn. Tegnestuen bygger i hele Norden og skaber rum til studerende, forskere, familier og erhvervsliv. JFA er flere gange præmieret for vores byggerier.

Gå på opdagelse i vores byggeprojekter her:
Byggeprojekter


Kontakt
Flemming Frost
ff@juulfrost.dk

Søren Askehave
sas@juulfrost.dk