Dansk   |   English

CAMPUS

Campusudvikling og campusrådgivning er en af JUUL | FROST Arkitekters kernekompetencer. Vi arbejder både praktisk og analytisk med udviklingen af fremtidens campusområder. For Universitets- og Bygningsstyrelsen, har tegnestuen udarbejdet udviklingsprojektet ”Fremtidens Campusområder – fra akademisk landsby til urban universitetshub”. Tegnestuen har i forlængelse af projektet udviklet et metodisk behovsbaseret planlægningsredskab med afsæt i helhedsorienterede, fremtidssikrede og bæredygtige campusområder, hvor der er fokus på samarbejdet mellem uddannelsesinstitutioner, byer og det private erhvervsliv.

JFA har videreudviklet erfaringerne fra campusplanlægningen til konkrete behovsbaserede værktøjer, der kan bidrage til udviklingen af egentlige vidensbyer. Forudsætningen for vidensbyen er en udveksling mellem by og vidensnetværk, der er værdiskabende for alle involverede parter. Tendensen vi oplever er, at campusudvikling i dag sker i tæt samarbejde med ”værtsbyen”, og at man på den måde sikrer en attraktiv platform for videnproduktion, videndeling, synliggørelse og samarbejde, som er forankret i både bymæssige, bygningsmæssige, læringsmæssige og sociale behov.

JFA har i flere projekter i Norden arbejdet med at udvikle visioner for vidensbyer. Tegnestuen arbejder desuden løbende som campusrådgiver for en række af de største videregående uddannelsesinstitutioner i både Danmark, Norge og Sverige.

Gå på opdagelse i vores campusprojekter her:
Campusprojekter


Kontakt
Helle Juul
hj@juulfrost.dk