til oversigten
luk tekstboks

Sankt Lukas Stiftelsen

PROJEKT Opførelse af 34 boliger i to etaper
KLIENT Sankt Lukas Stiftelsen
PERIODE 2004 - 2007
AREAL 2.750 kvadratmeter

Vis beskrivelse Skjul beskrivelse


Bygningsanlægget forholder sig til en stor form, men ved at indarbejde små forskydninger mellem de enkelte bygningsenheder opstår en mere forfinet og rumlig intimitet.

Bebyggelsen er placeret i yderkanten af stiftelsens område. For at sikre en helhed i forhold til den øvrige stiftelse skabes et åbent indre friareal. Samtidig danner bygningerne ryg mod omgivelserne - mest markant mod Tuborgvej.

Området er disponeret med det landskabelige rum som centralt orienteringspunkt. Boligerne lægger sig i og omkring dette haverum. Bygningerne er 2 - 3 etager. De fremstår som træhuse, der med sin varme glød, matcher stiftelsens eksisterende meget forskellige gule teglstensbygninger.