til oversigten
luk tekstboks

Rådhusgrunden

PROJEKT Multifunktionel bygning på Rådhusgrunden
KLIENT LK Development
PERIODE 2007

Vis beskrivelse Skjul beskrivelse


På Rådhusgrunden i Middelfart opføres en multifunktionel bygning med et centralt placeret udendørs atrium, der bliver det naturlige samlingspunkt for beboere, handlende og de ansatte.

Selve bygningen består af tre overordnede elementer:

1. Basen, den nederste og vestligt orienterede del, får udadvendte specialbutikker og serviceerhverv.

2. Slangen er bygningens anden del og ligger ovenpå selve Basen. Mod vest får Slangen 61 2 - 5 værelses gennemlyste boliger i størrelsen på 70 - 140 kvadratmeter. Den snoede form sikrer, at alle boligerne får udsigt over Lillebælt. Fra boligerne i Slangen er der adgang til semiprivate små haver. Den østlige del af Slangen får parkeringsfaciliteter i de to nederste etager samt i kælderplan. På de to øverste etager placeres fleksibelt indrettede erhvervsfaciliteter, hvor hver etage kan disponeres som et stort eller deles op i to mindre lejemål.

3. Tredje del er Kilen, der er bygningens højeste punkt og består af eksklusive boliger på 107- 115 kvadratmeter. Alle boligerne får panoramaudsigt og adgang til en tagterrasse. Projektet kædes sammen med det nuværende jobcenter, der udstyres med butikker med boliger ovenpå.