til oversigten
luk tekstboks

LYSLYD

PROJEKT Rådgiver på LYSLYD udviklingsprojektet
KLIENT Københavns Internationale Teater
PERIODE 2009 - 2010

Vis beskrivelse Skjul beskrivelse


JUUL | FROST Arkitekter er rådgivere på LYSLYD projektet - forankret hos Københavns Internationale Teater.

LYSLYD er et treårigt regionalt erhvervsudviklings-, lærings- og oplevelsesprojekt, der skaber koblinger og nye alliancer mellem de kreative virksomheder, kunstnere og kommunernes erhvervs-, kultur- og byplanlægningsafdelinger.

Tegnestuen er samarbejdspartner, arkitektrådgivere og byrumskonsulenter på projektet. Det overordnede mål for rådgivningen er at sætte byrum ind i helhedsorienterede sammenhænge i forhold til by, byrum, livsformning og krop. Derudover har målsætningen været at udvikle nye samarbejdsformer - både i forhold til eksterne interessenter, samt internt i forhold til samarbejde på tværs af de kommunale forvaltninger.

Rådgivningen har blandt andet bestået i en revitaliseringsstrategi for Trippendalsstien i Albertslund Kommune, et bylivsseminar om Kulturaksens fremtidig for Herlev Kommune, kortlægning af værdier og potentialer for en helhedsplan for Bispebuen for Frederiksberg Kommunne samt facilitering af en udvekslingsplatform for Gribskov Kommune omkring Gilleleje bymidtes attraktivitet.