til oversigten
luk tekstboks

Husaren

PROJEKT Vinderprojekt i parallelopdrag for ny kombineret bolig- og kontorbebyggelse
KLIENT ÖrebroBostäder AB
PERIODE 2011 - 2017
AREAL 9.800 kvadratmeter

Vis beskrivelse Skjul beskrivelse


Husarens Gränd er en kombineret bolig- og kontorbebyggelse med hovedkontor for ÖrebroBostäder AB, der har en boligportefølje på over 22.000 lejligheder. Husaren opføres i området omkring slottet og i umiddelbar nærhed til Karolinska Skolen.

Projektet indeholder udover kontor og butikker 43 lejligheder fra 35 - 103 kvadratmeter og 11 town houses på taget. Alle boliger favner de forskellige aktiviteter og får visuel kontakt til slottet og byen. Bebyggelsens forskellige programmer afspejler sig i den konkrete udformning.

Husarens Gränd er komponeret som en holistisk og integreret multiuse bygning. Med dens mangfoldighed og inkluderende åbenhed attraherer og bidrager kvarteret til udviklingen af det bæredygtige byliv på flere niveauer. I området sammenflettes et godt bomiljø, skole, handel, arbejde og fritid til en helhed, som er større end summen af de enkelte elementer.

Forskellige boformer, et revitaliseret skolemiljø, interessante butikker og en vibrerende samling af mad og kultur føres sammen i et af Ørebros intime byrum - Pocket Square.