til oversigten
luk tekstboks

Campus Odense - Strategisk udviklingsplan 2016

PROJEKT Campus Odense - Strategisk udviklingsplan 2016
KLIENT SDU, OUH, UCL, Freja Ejendomme, Syddanske Forskerparker, Odense Kommune og Region Syddanmark
PERIODE 2016

Vis beskrivelse Skjul beskrivelse


Campusudvikling handler om klare visionsstrategier for udvikling af ny viden - udvikling af nyt campusliv, nye urbane strategier, nye samarbejder, synlighed og innovation. Omdrejningspunktet for udvikling af Campus Odense er samarbejdsrelationer i en triple helix model baseret på synergi mellem erhverv, by og campus. Campus Odense består både af vidensproduktion på SDU, på UCL, i Forskerparken, i Cortexparken og på sigt på OUH - en helt særlig campusmodel er under udvikling, hvor samarbejde synlighed af aktiviteter og synergier er et must fra start.

Udfordringen har været at udvikle en fælles fortælling som alle indvolverede kan relatere sig til, som skaber udvikling og fælles referencegrundlag for at fremtidssikre området. Campus Odense er en moderne og levende del af Odense og et område i kraftig udvikling. Campus Odense er også et ambitiøst samarbejde mellem SDU, OUH, UCL, Freja Ejendomme, Syddanske Forskerparker, Odense Kommune og Region Syddanmark.

Den strategiske udviklingsplan fokuserer på de områder og indsatser, hvor fællesskabet mellem områdets aktører giver merværdi. Den udgør samtidig et fundament for det fremtidige samarbejde, hvor nye initiativer og idéer kan blomstre og realiseres ved en koordineret og målrettet indsats.