Dansk   |   English

JOB

Hos JUUL | FROST Arkitekter arbejder vi aktivt for at skabe et personligt, inspirerende og virkelystent arbejdsmiljø. De gode ideer står på skuldrene af de metoder, vi har oparbejdet gennem vores mere end 30 år i den danske arkitektbranche. Vi mener, den gode idé opstår på tværs af holdninger, erfaringer og referencer, og opfordrer derfor alle, uanset alder, køn, etnisk oprindelse og tro til at søge job hos os.

Vi prioriterer et godt kreativt arbejdsmiljø, hvor den enkelte motiveres gennem faglige udfordringer i et godt socialt netværk, der udfordrer og skaber innovative løsninger. Det er vigtigt at hver enkelt medarbejder får mulighed for at udfolde sine evner for derigennem at skabe nye tiltag, der gavner både den enkelte medarbejder, virksomheden og omverdenen.

Vi værdisætter
- En kritisk, analytisk og konceptuel tilgang til opgaverne.
- Det tværfaglige samarbejde, der udfordrer og inspirerer.
- Det nyskabende med store faglige ambitioner, socialt engagement og fokus på kvalitet.
- Den målrettede, metodiske og gennemskuelige proces.

Er det sådan, du tænker og arbejder, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med en god beskrivelse af dine styrker, et CV og udvalgte referencer. Vi arbejder på tegnestuen i ArchiCad og forventer, at nye medarbejdere som minimum behersker Cad.

Ledige stillinger annonceres her på hjemmesiden, på vores LinkedIn-profil og relevante jobsites. Uopfordrede ansøgninger sendes til job@juulfrost.dk

Hvis din ansøgning har vakt interesse, men vi ikke har en stilling, der matcher dine kvalifikationer lige nu, gemmer vi din ansøgning et år, hvorefter den slettes.

Vi modtager også gerne praktikansøgninger fra både arkitekter, landskabsarkitekter, konstruktører, antropologer, sociologer eller andre, der måtte have en spændende indgangsvinkel til vores virkefelt. Studerende skal som minimum gå på 3. år.


Ansøgning, CV og portfolio sendes i én samlet pdf til job@juulfrost.dk


JUUL | FROST Arkitekter opbevarer persondata i overensstemmelse med gældende persondataforordning og behandler oplysningerne fortroligt og kun i forbindelse med rekruttering. Ved fremsendelse af ansøgning accepteres det, at ansøgninger opbevares i op til seks måneder.